2008-01-01

24:e dagen -Tisdag, morgon

Nu denna morgon är det verkligen mörkt! Vilket väder det var igår i sthlm! Fy, blöt snö som faller ned- då får man ju ingen lust att "gå ut" etc. Nej, fy vad negativ jag låter när jag skriver sådär. I alla fall det räckte för att vi stannade hemma igår kväll och jag var den roligaste av roliga då jag vid 10-tiden slumrade till i soffan - för att vakna vid tolvslaget- att det small ngt förfärligt- jag tänkte men skall de börja testskjuta raketerna redan! Jag trodde att jag bara slumrat till en liten liten stund- men nej - jag hade ju "slumrat till" i ca 2 h.
Ja men det kankse var lika bra det - då blev inte kvällen så lång.
Idag fyller en vän år- då vi skall över med present. Det blir perfekt med en rask promenad dit- och hem igen på ca en timme totalt. :)

Jag är så jäkla taggad till att uppnå mitt mål- just nu känns det som om inget kan stoppa mig! :) :) :) Hoppas att ni också känner så -alla som går på kur- eller ska börja! Cambridgematen är så god- jag läntar redan till kl 12.00 - då när jag tar min "frukostpåse- men tills dess är det 3 liter vatten som skall ned...puh...
Jag föredrar helt klart att dricka dessa tre liter redan innan kl 12- för att senare på em "bara" ha 1,5-2 l att få ned- så det kankse bara är att sätta igång nu... ;) :)
Kram Skenet

24:e dagen 1 Januari 2008

Gott Nytt År!
Nu går vi mot ett år där alla våra önskningar kommer att införlivas om vi aktivt kommer att jobba mot våra målsättningar!
Kram Skenet