2008-10-14

2:a dagen av tot 16

Jaaa för visst är jag på G! :) En dag i taget -tänket måste ju vara kärnan i hela det här projektet. Bara jag klarar just idag - det är det enda jag koncentrerar mig på. Vågar inte annat. Dagen har annars varit full med motstånd och tråkigheter alla kategorier - men jobb och annat tjafs med allt möjligt. En sådan där dag när man bara har oflyt.
...och när man har oflyt så brukar det ju generara antingen ångest eller oro eller kanske både och... och då gäller det att rannsaka sig själv och sitt beteende. Så på det sättet har jag haft fullt upp hela dagen. he he ;) :)

...har bäljat i mig totalt 2 kkr kaffe och flera liter varmt vatten - drygt 1,5 h kvar innan sista påsen skall tas som middag. Har läst klart boken. Vad kan man göra då? Gå en promenad? Hyra en film?

Har lite ont i axeln efter alla timmar framför datorn. Sitter o söker jobb/skickar ansökningar/letar utbildningar/kollar olika forum/internetsidor etc etc.

Nej jag måste nog ge mig ut o gå en kort sväng. Har inte varit ute på hela dagen. Känns ju nästan som om jag inte får luft.

...så ut i friska luften...

kanske skriver senare... håll ut nu kämparna!
KRam skenet

Tisdag - dag 2/16 - 15 dagar kvar

Jippie vad bra att vara på G!!! Nu sitter jag här med mitt varma vatten och hinkar för fullt. Varmt vatten är en källa till framgång + att man börjar varje morgon med att hinka i sig minst en liter - gärna 1,5. Det tar sin lilla tid och det lugnar ned kroppen/sinnet.

Ha en fin dag!