2008-01-31



Här är några härliga bilder från den finaste springrundan som jag vet!
Detta är två ställen bland många andra vackra platser som man passerar under marathonloppet! Oj vad jag längtar till sommaren när jag ser dessa bilder!
En favorit är helt klart att gå upp tidigt en sommarmorgon och ge sig ut och springa över Västerbron - runt Riddarfjärden och hem igen- helst skall man avsluta med ett dopp i Mälaren-förutsatt att det är över 19 graders badtemp i vattnet... :)
Härligt och vackert när man springer tidiga sommarmornar -och ser när staden vaknar till liv...

121 dagar kvar - torsdag

Känns som om jag tjatar lite om dieten i det oändliga. Men det är väl så det är just nu, denna period i mitt liv. Idag skall jag åka o handla nya påsar och tänker att jippie- i morgon börjar min sista rena månad (förutom nästa lö då min vän fyller 30 och vi ska ut och äta, men jag kommer att äta lite kycklingfilé o grönsallad) det här är ett undantag som jag faktiskt "måste" göra- annars skulle det bli ett väldans liv på större delen av vänkretsen- sedan har jag inte världens viktminskningspanik heller längre- då jag vet att kuren fungerar. :)

Så idag inhandlar jag "mina sista 4 pkt"! :) Sedan blir det ju i för sig kombinerad kur.... så påsarna fortsätter jag givetvis med.

Sedan har den härliga månadsveckan kommit och det är ju alltid lika roligt som vanligt.. ;)
Men skönt att slippa PMS-deppet i alla fall... Synd det är om oss kvinnor som måste gå igenom detta varje varje månad. Känner mig svullen, men ändå mindre,konstig känsla. Beror nog på mensen och alla ipren/alvedon som jag stoppar i mig ...
Man skall nog inte känna efter hit eller dit så mkt- bara o köra! :)

I morgon skall jag på en jobbintervju och det skall bli spännande. Har gått vidare till steg två, nu står det mellan 3 st kandidater...

En liten framgång; Jag får upp årets marinblå nike "tävlingsshorts" över häcken nu! (dam stl 36) Det har jag inte lyckats med på läänge...lääääänge kan jag säga!!!- om en månad skall de vara de fladdrande shortsen som de är avsedda att vara- och det är dom som jag skall springa marathon i om 121 dagar! Jippie!!! Innan jag började fick jag nike-shortsen enbart halvägs upp på låren och då var de mer som cykelbyxor än shorts i looken.... ;)
-det känns overkligt att det är samma shorts som jag nu kan ha på mig o gå runt i....


- det går om vi vill!
Så nu äter vi våra påsar- är kankse lite sugna och hungriga ibland - men vi närmar oss.... målet...

kram skenet