2008-02-13

108 dagar kvar-kväll

Trött och lite seg men ändå rastlös- underlig känsla...men jag känner igen tillståndet så väl- såhär har det känts rätt många kvällar.
Det går långsamt och det är lite långtråkigt likaså. Idag har jag blivit erbjuden att följa med på en födelsedagsfest och sova över på annan ort- men jag tackar nej. Kanske är jag tråkig men jag vill inte äventyra kuren ngt mer. Nu vill jag köra och få resultat!

Känns som om jag tjatar och tjatar om precis samma saker som alltid. Kankse tråkigt att läsa att jag inte skriver ngt om konkreta resultat - men eftersom jag inte har vägt mig från början så skulle det kännas konstigt. Jag har mina gamla kläder/garderob som jag vill komma i - sedan är jag nöjd -Det mesta i den garderoben är i underkroppen stl S och överkroppen stl M. Jag är inte där riktigt ännu.

Har ett par strechjeans i stl 36 nu på mig just nu men det känns ändå inte riktigt giltigt ännu- eftersom det är strech som sagt. Ändå vill jag inte åka in till stan o handla nya saker- jag blir bara så stressad av alla speglar. Jag fortsätter ett tag till tills jag är helt klar innan jag handlar nytt. Men det går sakta nu.

Ja, det är väl så konkret som jag nu kan vara. Visst det har hänt grejer med utseendet sedan jag började - jättekul- men ändå. Varenda kilo/cm - är en egen liten kamp att komma över...

För varje kilo som man tappar ökar snabbheten på milen med ca 1 minut.... :) :) :)

108 dagar kvar - onsdag

Idag ser det ut som om solen tittar fram! Nu ska jag ut i motionsslingan :)
Härligt att det känns gladare och lättare igen på motivationsfronten!
Har sovit lite oroligt i natt men gick och lade mig redan vid 22-tiden- så antagligen har jag fått mina timmar som jag behöver...