2007-12-26

18:e dagen Onsdag-kväll

Dagen har flytit på men nu på kvällen har jag kännt mig lite seg i huvudet. Det kan ju bero på att man är trött och kanske behöver sova.
Då är julhelgen över då och det känns skönt. Nu blir det lite mindre frestselser runtomkring en. :)
Tror att jag behöver varva ned mentalt. När man går på en "hårddiet" eller VLCD-diet på ca 470 kcal/dag så blir kroppen och hjärnan lite uppe i varv- kan jag känna. Meditation eller någon slags yoga skulle nog göra susen.
Jag har sett någon slags yoga som man utför i ett rum där det är 30 grader varmt- för att få igång svettningen och utrensningsmaskineriet i kroppen. Sådan yog verkar väldigt spännande. Hmmm det kankse är något man skall testa?
Jag fick en sådan fin julklapp- som jag verkligen behövde - ett pedikyrpaket med peeling +en creme och fil. Så nu kommer fötterna att bli glada! Jag är verkligen inte en shoppingperson. Jag tycker oftast att det är jobbigt att behöva handla. Men det kankse beror på att jag inte har gillat mig själv nu på så länge!?
Jo, jag fick höra på omvägar att jag såg så mycket piggare ut och sundare! :) :) Sådant är ju väldigt roligt och peppande att höra!
Det är i alla fall 5 dagar kvar att ladda mentalt till att klara utav nyårsafton o köra kur- det känns väldigt bra! :)
En sak till- nu måste jag ju byta namn på denna blogg eftersom julen är över- men jag planerar ju att köra på vidare nu- även efter jul också.... kankse skall den heta cambridgeårskur... eller hmmmm ... måste hitta ett bra alternativ...cambridgemarathon? cambridgemarathonkur?
3o årsmarathonkuren eller alkolistcambridgekuren ha ha.... ;) mot -marthon-målet??
Kram SKenet

18:e dagen Onsdag

Ååååååå jag är såååå glad! Att kuren går bra - att filmen var jättebra! Ja det är mycket att vara glad för! Älsklingen är hemma hos sina föräldrar och äter mat där- det är alltid skönt- att slippa matos härhemma... nu när jag går på kur.
Vi gick förbi en tidningsaffär på hemvägen och jag hittade två tidningar- bl a Runners word- så ikväll ska det läsas och inspireras! :) :)
På bion satt en man bredvid mig på den ena sidan och han åt verkligen hur mycket godis som helst- hade flera påsar med sig- lyckades jag se- och höra :(
Men i alla fall- jag blev inte ett dugg sugen - hur mycket han än snaskade och tuggade :) -slutar aldrig att förvånas att det är ngt magiskt över de där små silverfärgade (hihi Tina..) påsarna- de tar ju bort suget! :) ;)
Ja jag har ju ett till uppdrag ikväll och det är att hinka vatten, "vågade bara dricka 1,5 liter i morse2 eftersom Arnfilmen är 2 h och 17 minuter lång.
kram skenet

18.e dagen

Bio!
Idag ska vi iväg på dagen och se Arn- det ska bli jätteroligt! :) Nu är det alldeles strax för tvättstugan- jag är den enda (som vanligt) verkar vara vaken i huset. :)
Filmen börjar redan nu på dagen så det blir kul att det händer något utöver "det vanliga schemat"- eller hur man skall säga... ja för det blir ju en hel del hemmakvällar nu den senaste tiden. :)
Nu är det jobbiga över och det känns oerhört skönt- för mig är inte "annandagen" så laddad, eller hur man nu skall uttrycka det. Nyår kommer nog också att vara lugnt- men det gör mig ingenting- jag har ju eventuellt en sista minutenresa att se fram emot med älsklingen! Soooolen......
Nej nu ser jag att det är dags o sätta igång med hela tvättproceduren (tvättstugan 5 tr ned-utan hiss) om det skall bli någon bio för mig idag...
KRam Skenet