2009-05-16

lö kväll-sol på balkongen o grannarna grillar :) doftar härligt!

Visst är det den allra bästa tiden på året vi har nu? :) Åååå jag älskar verkligen det faktum att solen lyser på en helt klarblå himmel klockan tjugo i sju på kvällen och jag har suttit på balkongen bland de små apelsinträden(som älsklingen köpt) o målat naglarna i en varm röd nyans - det är en fin nyans när man börjat fått lite lätt bränna... underlack, färglacket två lager o överlack- tar ju en stund innan allt har torkat.
I morgon bitti kommer älsklingen hem o jag har tvättat upp alla hans skjortor o hängt dom o torkat i solen... det doftar syrén, sköljmedel o apelsin plus en trevlig liten rökig doft från grannarna som står o grillar nere på utegården... kan det bli bättre o mysigare än så?

Har ett lugn i kroppen efter dagens avverkade 15 km o känner mig så nordiskt ljus i sinnet - ;) hihi hur man nu är sådan :)
Ikväll vill min kursare att jag skall komma in till stan o ta ett glas vitt o prata lite skit - det är ju onekligen att man blir frestad... jag sitter o håller i mig i dynan på solstolen så inte frestelsernas hopfyllda begär flyger iväg med mig in till stan ... idag känner jag mig väldigt själsligt nöjd med livet...
kram o kraft åt kämparna!!!