2008-10-23

6 dagar kvar... vilket luft det är ute idag...

Det är ngt speciellt ute med luften idag- hög o fin på ngt sätt... jag kände det när jag var ute och sprang... har precis kommit hem från 15 km och ju mer jag springer detsto härligare och roligare blir det - jag lääängtar redan tills nästa gång jag skall springa! När jag springer glömmer jag bort vem jag är och att jag är arbetslös etc- då är jag bara FRI - så fri man kan bli! Det är nog därför jag "älskar" det så mkt... det är ngt magiskt med långdistanslöpning... när man kommer över en tröskel- då är man "fast"- fast på ett härligt sätt - för man vill inte vara utan den här tillfredställelsen. Kroppen måste vara gjort för löpning/konditionsträning tror jag!

...annars har jag suttit framför datorn och sökt 13 jobb o registrerat mitt cv i ett otal databaser...herregud varför kan inte alla ha samma... manpower/proffice/retail o allt vad de heter etc etc... sedan glömmer man ju lätt bort lösen och användarnamn...men nu har jag blivit så pass härdad/klok att jag skriver ned alla lösen/användarnamn i min svarta pärm... :) ;) :)

Hoppas ni har haft en rolig dag- ikväll blir det en massa bra program på tv:n plus att jag har två påsar kvar o en massa vatten ;) :) ;) LYX!!!

Kram Skenet