2008-09-29

Älsklingen agerar frestare...

Herregud alltså! Även fast jag är såhär glad som jag är just nu så skall ju självklart älsklingen steka kantareller i smör på rostat bröd.. och det är inte det enda; sedan skall det dessutom stekas potatis med en massa färska örter...aaarrrrghh... vad jobbigt det blir! Vad "förbannad" jag BLIIIR!! Han är ju världens gulligaste ("nästan" ;)) för jämnan - men att steka en massa delikatesser mitt framför min näsa - ja det är taskigt - på riktigt - eller huuuur! ;) :) :)
Så just nu är han inte alltför populär här hemma ;) :)
Jag har flytt ut till vardagsrummet - i och för sig bor vi ju bara här i vår lilla tvåa - så jag vet inte om min tillflykt innebär en säkrad boning ;) he he...

Joooo men för tusan; här blir det inga kantarellmackor eller stekta potatisar - nej nej och NEJ! Här blir det en CK soppa snart med en MASSA currykrydda och sedan kommer det vara ett gatlopp in till badrummet - där jag kommer löddra in hela huvudet med tvålar/duschcreme och shampooo...

Vi CK- fighters vet ju hur man skall ta en strid - eller hur! Ge monstret och de dåliga demonrösterna i huvudet vad de tål! ;) :) :)

Tjuren vid hornen; vi agerar HÄR och vi agerar NU - vi skjuter inte upp våra problem tills i morgon och LEVER sådeles i nuet och det säger ju alla filosofer; CARPE DIEM :)

Känns redan lite bättre... nu kommer strax attack två att ske; - jag skall rusa in i köket o hålla för näsan och öppna fönstret på vid gavel... ;)
Trevlig kväll alla kämpar o ge dem( = det svaga i dig) bara vad de tål - för vi VINNER !!! :) ;)

Stor kram från den tappre krigaren vid fronten; i oset ;)

// Skenet

Jippie - vilken överraskning / -ar!

Åååå vad jag är glad idag + igår + dagen innan det... vågar ju knappt skriva att jag är sååå glad för ni kanske tror att jag är värsta manodepressiva personen hihi;):) he he... ;)
Hur som helst har jag fått världens finaste 30 års present av min superdjuperhärliga och underbara, snälla och fina mamma!Taaack du är ju bara för underbar lilla mamma!!! Syrran o jag skall få åka iväg och se på Ulf Lundell konserten -
" Unplugged " - och vi ska sova på ett jättefint hotell + middag +fördrink/efterdrink +konsertplatser! :) :) :)

Wow vad glad jag blev för en sådan present! Nu är det ju lite drygt en månad kvar tills jag fyller - men jag är såå glad för detta- redan nu!!! Gud vad roligt att lämna stan och åka iväg o få lite nya intryck!! :)

Dessutom såg jag i morse att jag blivit kallad på en intervju - på en friskola - en 70% bildlärartjänst! Jippie igen!! En bild/form skola - och dom var intresserad av mig !!! :) :) :)

I morse har jag varit med syrran o gått ca 10 km powerwalk i ett soligt Sthlm! Helt underbart att komma ut o röra på fläsket! Jag kom ju av mig lite när alla sorgerna svepte fram - så jag känner mig lite slapp i kroppen - Nu är det renlevnadsliv som gäller och snart börjar ju också förberedelserna på allvar inför sthlm marathon 2009! Jag har fått mitt startnr och det är ju mitt allra bästa startnr någonsin!!! Jag har gått från att ha startnr som låg på 2000- någonting och nu ligger jag på 500- någonting... kankse att man hoppar upp någon startgrupp detta år - ja då slipper man åka(springa) slalom bland alla löparna de första 15 km...

Jag känner så mkt glädje som rinner runt i blodet och mina vener just nu! Det går utav sig själv och det är ju såhär man alltid skall må! Så här alla människor alltid skulle må! Oj vad härligt det skulle vara! Men jag tackar tacksamt och tar emot! ;) :) :)
Kram på er och jag känner ju att jag är på "G" igen! :)

Stor kram o kraft åt alla - i ett evigt flöde!
Skeeeeenet