2008-04-26

35 dagar kvar - lördag morgon- lite rådvillig...

Pigg som vanligt- skall snart ut och springa - har laddat upp ny musik på MP3 spelaren- då känns det alltid lite extra trevligt!
Helt galet vad tiden rusar iväg - veckorna bara flyger fram och jag hinner inte med riktigt...

Jaha, hur går det för mig då? Jo - det har gått bra - jag är väldigt fokuserad på loppet kan jag säga - men jag börjar bli lite orolig för hur jag skall göra med kolhydratsuppladdningen som man skall börja med ca 3 dagar innan loppet... jag kommer ju svälla upp som en ballong antagligen - nu när jag kör på "lite kolhydrater" - hmmm vad tror ni mina kloka dietkollegor?
Har ingen lust att svälla upp 3 kilo i vätska...

Har sett att det finns ngt speciellt pulver som man skall kunna ta istället för att kolhydratsuppladda - då står det att man skall äta som vanligt - och "bara" ta de där extra tre påsarna som är fulladdade med en massa "bra" kolhydrater som man behöver under en stor fysik ansträningning - som 42 195 m är....

Känns lite jobbigt (helt sjukt att jag tänker så ha ha) att behöva svulla i sig en massa som jag inte har "fått" precis innan loppet- jag vill ju känna mig lätt och inte som en stoppad korv....
En del av mig tänker att ; ja men herregud ät en pizza kvällen innan loppet - perfekt laddad med tät energi - det borde väl räcka...? Ska man verkligen behöva äta flera dagar innan?
Jag har ju sprungit 25 km på protein-kost... det gick ju bra.... ja ja vilket babbel och vilket PROBLEM jag har ;)
Har ingen lust att springa på toa pga av magknip - genom hela loppet - tänk om man får det som effekt pga alla kolhydraterna man laddat upp med???

Råden som de ger är att man skall "äta som vanligt" - bara det att man äter lite mer - ja men jag äter ju enligt en viss kostmodell... hur skall jag göra då? Äta 300 g kyckling/fisk/fågel istället för 150 g? Eller?

Älsklingen ligger och sover... nej nu ska jag bege mig ut på en härlig tur och se alla glada människor och hundar - en sådan här solig fin tidig lördagmorgon!
Kämpa på! Snart är vi där! :)