2008-01-04

27:e dagen fredag-kväll

Nu under kvällen kunde jag faktiskt känna att det rev till lite extra med hungern/suget- kan det bero på att jag sprang igår? Känner utav lite stelhet i musklerna... men men det gick över- precis som hungern/suget alltid gör. det var dock inte lika jobbigt som det har varit andra ggr. :)

Ikväll har jag roat mig med att hyra en film, en dramatisering av Fransico de Goyas liv, han konstnären..filmen var himla bra men så brutal och barbarisk... Är glad att jag lever idag och inte i Spanien i slutet av 1700-talet...men vilken konstnär och vilket konstnärsskap! :) Han kunde verkligen förmedla starka känslor med sina bilder... verkligen inspirerande!

hmmm jag känner mig törstig- har ju "bara " fått i mig 4,5 liter vatten idag- märkligt hur kroppen anpassar sig--- eller vad säger ni!? :) ;) :)

God natt och sov gott!
Kram Skenet

27:e dagen - fredag, morgon

God morgon!
ja men man slutar ju aldrig förvånas över de där små ck-påsarna!?!
Jag mår hur bra som helst! Pigg, glad och full av energi (läs snart galen också... hihihi)...
;) :)

Det är roligt att konstatera- sedan fick jag ju ett meddelande av en tjej- b_queen, som kört kuren sedan oktober- att hon tränade varannan dag- och att det inte var någon fara för henne!
Ååååå vad glad jag blir! Den här vetskapen betyder MKT!
Varför då?
Jo, för att man blir så GLAAAAD av att träna- det som har hindrat mig tidigare då jag försökt mig på träning+ren kur - är att jag blivit som ett vrak efteråt- men det kan ju berott på för lite vatten!?

Nu kommer jag ju givetvis inte börja träna så jättemycket- men kankse 2-3 lättare pass den kommande veckan i exprimentsyfte? :)

Ja och hur har ni andra det då? Majblomman är så duktig och är inne på sin tredje dag - snart kommer den underbara ketosen för dig gumman! Hejja hejja !! :)
Och Peter ligger i startgropparna och verkar taggad till tusen- efter helgen smäller det och det fixar du galant! :)

Hoppas att ni alla får en underbar fredag!

Idag vet jag inte exakt vad som kommer hända- men nu vet jag ju att i fortsättningen fungerar det ju att springa....
Nej idag blir det nog bara en lugn hemmakväll, jag skall ge mig i kast med att gör min älsklings favoritträtt till honom- men det kommer att gå bra - för det är mat som inte jag gillar ngt vidare... :)
// Skenet

Kram Skenet