2008-10-20

Måndag - 9 dagar kvar! :) :)

Mår fortfarande bra och känner mig pigg/vital - full av kraft energi! Fattar ingenting!?! Ska/borde man inte vara trött/sliten? Det enda jag känner utav är att jag fryser lite... ja 16 km till på dessa 26 km - och man skulle klara utav ett marathon - så det är absolut inte omöjligt tror jag att köra på ren kur och klara utav ett marathon. Jag sprang alla 26 km utan att dricka det minsta lilla - inget vatten/kaffe/the/annan dryck.

Det här känns bra för självkäslan vill jag lova + att det visar hur BRA CK är! Så man skall med andra ord inte vara orolig om man blir lite yrslig/får huvudvärk eller blir matt om man går på kuren - det beror nog på vätskebrist. Observera att jag inte är ngn "undermänniska" - om man vill/tar det lugnt och ett steg i taget - så når man till slut sina mål...
I natt sov jag 9 h och det kändes så skönt att kroppen kunde varva ned och inte befinna sig i ett uppstressat tillstånd.

Jag är galet motiverad till marathon 2009! Jag skall nog våga mig på 3 1/2 h gruppens träningsprogram - första veckan skall man klara 8 km på 42-45 min (lätt distanslöpning) sedan ett lite hårdare pass då man skall klara av 8 km på 40-42 min och sedan distanspasset 10 km på 53-58 min(lätt distanslöpning). Detta träningsprogram börjar den 3 dec och då är det totalt 26 träningsveckor man har framför sig- tempot kommer sakta att ökas och det med hjälp av kvalitétsträning(kortare och snabbare pass) för att få upp styrka och flås) Nu tror jag kanske att 3 1/2 h är jäkla kämpigt och hårt men men huvudsaken är att jag slår mitt gamla rekord (4.06) :) :) :)

Ååå vad har ni andra för planer/drömmar för framtiden?

Fy tusan vad kallt det är här hemma - en varm dusch skulle inte sitta helt fel...

Hoppas ni har det bra och tusen tack för ert superdjuperbra peppande och hejjande - jag blir verkligen såååå glad och tacksam - + ännu gladare om det inspirerar ngn till att våga sig på joggingens underbara värld! Ni är ju helt enkelt bara bäst o jag är så glad för ert stöd och jag stöttar er o sänder kraft tillbaka!!!
Kraftkramar och glädje från Skenet ( vi kan ALLT - vi VILL!!)