2008-02-12

109 dagar kvar - Vind i seglen :)

Wow äntligen- (hoppas jag!)
Fick ett slags härligt härligt bevis på att jag kanske har kommit över en mental tröskel! Sambon kom hem efter jobbet och tyckte vi skulle gå ut o äta/dricka gott. Och i vanliga fall brukar jag tycka väldigt synd om mig själv just i sådana situationer... men nu känner jag utifrån djupet av mitt hjärta- jag vill inte ha mat- jag är inte sugen, på vare sig mat eller alkohol!
Känner mig så glad när jag tänker på målet och att om några veckor så är jag DÄR!! :)

Det känns som om det kommit in en andra växel hos mig själv! Det här kommer att gå superdjuperbra!

Nu är sambon iväg med en vän och äter och dricker-- själv sitter jag här o känner mig smått euforisk för att jag skall nå mitt mål!

Wow, det har vänt ( i alla fall idag... he he) :)

Hoppas att B_Q har en supermotiverad kväll likaså!

Nu jävlar i år säger jag bara.... Marathon here I come! ;)

109 dagar kvar- tisdag

Vaknar och ser att det är frost ute! Jag slutar aldrig att hoppas att vakna upp med minst 15 plusgrader ute, sol, fåglar som kvittrar ... men det dröjer väl ...

Nej, här händer inte så mkt förutom att jag känner att motivatioen bara blir starkare och starkare- nu hoppas jag att vågen håller i sig- o jag skall göra allt för att underhålla motivationsvågen också...

Det här med viktminskning, det är inget lätt projekt egentligen. Ta till exempel en vän till mig som upplever sig själv ha ca 25-30 kilos övervikt, som senaste månaden har börjat träna hårt på gym 5 ggr/vecka- kondition och styrketräning och lagt in 5 små måltider per dag med uträknat kolhydrat/protein/fett andelar. Resultatet var 2 kilo minus efter 1 månad. Vad vi måste slita egentligen om vi vill gå ned i vikt!

Ibland är det lätt att glömma bort hur förhållandevis lätt cambridgematen gör det för oss- för att tappa i vikt. Fast då MÅSTE man konsekvent hålla sig till kuren - annars är känslan att man åker upp och ned som en jojjo i vikten (o kroppens vätskebalans).
Okej det var dagens tanke...
Kämpa på mot målet! :)
Det känns väl härligt?