2008-04-29

Ledsen - förvirrad- 32 dagar kvar

Kan inte sova- får ingen ro- känner mig såååå ledsen för gårdagens arbetsdag. Vill inte gå till jobbet. Känner mig så totalt förnedrad efter igår- utmattad. Dränerad på energi. Tom. En del av mig tänker att - gå dit i alla fall- en del av mig tänker - nej varför det?

Varför skall jag utsätta mig själv för detta helvete? Sjukt att man skall vara rädd för små idioter - men i grupp är det inte alltid så lätt att tampas med killar som har/kommer från - väldigt dåliga hemförhållanden - ingen medkänsla - konstig kvinnosyn - etc.
Det är inte så att det som hände igår är helt omedvetet från dessa elevers sida och går att ursäkta pga att de inte förstod - tvärtom- det hela var mycket medvetet och utstuderat. Det är det som gör mest ont...

Det är som om -djungelns lag gäller - och jag kan inte låta bli att dra paralleller till Gerorge Orwells roman "Flugornas Herre"- hmmm efter igår kan jag förstå denna roman på ett helt nytt sätt... handlar om ett grupp unga pojkar som blir strandsatta på en söderhavsö - vem tar "makten" över gruppen - hur överlever de - gruppdynamiken etc. - när ingen vuxen (överordnad) inte längre finns till hands...

Det jobbigaste var att jag inte fick något direkt stöd från min arbetslagschef - han tyckte att jag skulle lära mig vertygen för att hantera dessa situationer - ja för de kommer ju att uppstå igen - och då är det bra att ha dessa till hands - se det som en utveckling liksom ... (!????) Okej?
Om det är så att detta yrke innebär så mkt förnedring och skit - då säger jag upp mig på en gång!

Jag tömmer hellre sopor och latriner... då har man i alla fall hedern i behåll...

// ledsen skenet med röda svullna ögonlock o ansikte...