2008-10-16

En Öppning? 4:e dagen av 16

Nu är det alltså bara 12 dagar kvar och jag är laddad till tänderna! :)

Igår blev det en lång härligt promenad och syrran peppade mig som fasiken! Dels med ord och kloka råd men också att "bara träffa henne och se hur snygg o fräsch hon blivit"! Hon har ju alltid varit en riktig pingla men OJ vad hon strålade och var liksom tidlöst vacker igår - hon har verkligen fått stora resultat nu med CK! Härligt, härligt och otroligt inspirerande! :) Sedan verkar ju hon ha träffat "Han" -med stort "H" - och hon var såååå exalterad över en massa spännande grejer och äventyr med denna karl... ååå vad glad jag blir för hennes skull!

Ja dessutom hände flera roliga saker igår; dels kom Älsklingen hem och han hade varit så gullig och köpt en gresent till mig - en parfym från Lancome... - Hypnose - ser jag nu att den heter... Så nu skall man inte bara bli tjusig med kuren - man kan dessutom dofta gott också :) ;) Härligt att han är hemma igen och i morse var jag så snäll och gjorde i ordning frukost till honom som han får ta med sig till jobbet; en vitaminkick; fruktsallad med apelsin/äpple/morot o pressad citron - grovt bröd med massa örter/salladsblad och ost. Han var så glad för det ha ha... så med andra ord; man kanske är inne i ketonfasen nu!?! Dvs att man kan göra det utan svårigheter och dreggel... he he;) :) ;)

Jo en mkt spännande eventuell öppning?!? Fick ett telefonsamtal igår ang. prospekt kring en utbildning som jag planerar att söka. Blev kallad till en informationskväll och detta är en slags KY-utbildning där det ser väldigt bra ut att få ett jobb efter avslutad utbildning och mina kvalifikationer verkade räcka till; minst 80 p på högskolan + minst två års livs arbetslivserfarenhet + ett avklarat mattetest o engelskatest som man gör när man blir kallad till skolan...

Man kunde pröva sina mattekunskaper genom att göra skolans/utbildningens tidigare års mattetest (som man kunde ladda hem via datorn) - och döm till min förvåning - när jag klarade full pott ! :) :)

- Det här testet är ju dock inte årets test- men men - det bådar ju gott (kankse!?!) inför det kommande testet - Hur som helst är jag glad som en gris nu! :)

Det enda jag önskar nu är att regnet skulle avta så jag kunde ge mig ut och röra på mig! MEn det kommer jag göra i alla fall - för just nu känner jag mig som en gås som det rinner vatten på - det bara rinner av - och visst tacklar vi alltid alla svårigheter och motgångar så - det "fäster" inte -på oss kämpare ! :) ;) :)

Min härliga konsulent är ett riktigt litet rivjärn och hon frågar ofta; ja ska jag bestämma mig för att vara en vinnare eller en förlorare i den här situationen? Ja men vi är VINNARE såklart! Det är ju där vi hör hemma! :)

Ikväll är det ju en jobbintervju och jag måste nog vara ärlig o berätta att jag planerar att söka en utb. - men att jag inte kan säga att jag kommer in eller inte... för det vet jag ju inte - men om jag kommer in på skolan så kommer jag att köra! Eller hur gör man egentligen? Har aldrig varit i en sådan situation som denna...

Ha en fin dag och kom ihåg att vi är VINNARE! Nu ska jag lyssna på min favvolåt; We are all the winners -we are all the best med Nick Borgen... he he...
(-nja , inte favorit låten men jag känner mig lika käck som låten idag!)

Stor (winner)kram Skenet