2008-09-03

Onsdag - ännu en dag i CK:s tecken...

Ja idag började dagen väldigt tidigt - vaknade redan kl 04.00 och det var stört omöjligt att somna om. Vet ju sedan tidgare om att sömnbehovet minskar när man kurar och det är ju inte alltid så kul att vara uppe själv mitt i "nätterna" ;)

Men... jag kunde lusläsa morgontidningarna och se på morgon nyheterna från kl 06.00...Vid lunchtid var jag seg och lite smågrinig - kände att det var jobbigt och trist att gå på kuren men så tvingade jag mig själv att försöka vara lite mer positiv o "bjuda till lite mer" - ja för det blir ju inte roligare än vad man gör det till... så för att försöka skapa ett mer motiverat "jag" - senare under dagen åkte jag till min konsulent och köte ett paket med kycklingsoppa. När jag var där blir jag ju alltid så glad och motiverad - konsulenten ger en liksom rätt anda och inställning...

Sedan bar det av till gymet för att bränna av 7 km - det kändes mycket lättare att springa idag än vad det gjort på lääääänge så det var en rolig upptäckt! :) Då kändes det genast roligare att att försöka vara motiverad! ;) :) Plus att loppet är på lördag!!!! Jippie - vad kul det ska bli!!!

Annars händer det nog inte så värst mycket - jag är sugen till o från på både det ena och det andra men försöker att hålla dessa tankar mycket korta. Jag vet ju att varje morgon jag vaknar är jag ju glad för varje avklarad kurdag. Den känslan måste ju vara den rätta och "sanna".

"Rastlös" är mitt förnamn... denna kväll...
Stor kram Skenet - fokus -fokus - fokus - nu... :)