2009-01-04

Nytt år - och skenet är på G igen! 146 dagar kvar!

Hej bloggen!

Nu har jag inte skrivit på läääääääänge men nu är jag i full gång igen emot 2009 års marathon den 30 Maj i Stockholm.

Ja kortfattat, vad har hänt sedan sist? Jag sökte olika utbildningar,men var främst intresserad av en - gjorde testerna till den skolan och klarade utav dem - bra dessutom - :)jippie! och det ledde vidare till att jag kom in på utbildningen som jag ville! :)

Jag kommer att börja plugga marknadsföring/ekonomi i början av feb. - det skall bli jättespännande och mkt inspirerande! Lärarna/föreläsarna är från näringslivet och jobbar fortfarande på sina respektive arbetsplatser (eller hur man nu ska säga...)förutom att de jobbar på skolan som föreläsare - det är också mycket praktik under utbildningens gång. - Vilket kan innebära bra kontakter och arbetslivserfarenhet just ifrån detta branschområde.... Känns spännande att kasta sig in i någonting helt nytt - efter all denna tid med depp och oflyt. Det nya året känns som om lungorna har fyllts med ny luft.

Träningsdosen under senhösten och julen blev det inte så mkt av - kände mig slutkörd mentalt, låg, omotiverad, vilsen. Den tiden känns som en enda stor utdragen..."Vääääntan"...väntan att få göra testerna till skolan, bli kallad på intervjuer, väntan på besked...väntan på att bli gladare igen... etc etc

Men nu veckorna innan skolstart - har jag dragit igång med mitt årsprojekt att försöka vända den här "färjan" med all sin last och bagage och bråte ;) he he för jag har allt blivit lite lönnfet och formen är inte riktigt lika bra som den var runt marathon 08.
Dels har jag satt igång på CK igen (3:e dagen på ren kur) och i mitten av jan. åker älsklingen o jag iväg till solen två veckor tillsammans med ett annat par - ska bli hur härligt som helst! På hotellet finns sportanläggning o allt så nu blir det till att ta fram löparskorna och formen igen! :)

Dessutom har min underbara älskling gett mig en superdjuperebra julklapp - En tidningsprenumeration på Runners World och en pulsklocka :) :) :) Så nu skall det bli av med lite mer serious träningsanteckningar i min träningsbok - måste nog läsa på det där med puls och intervallträningar - fartlek etc etc.

Sitter med mitt varma vatten och de första tre dagarna på kuren har gått riktigt lätt - men det beror nog på att motivationen är stark och rakryggad och jag försöker vara full av tilltro till förmågan att omsätta vilja till handlingskraft - så allt är som vanligt he he ;) - På det igen bara! ;) :) ;)

Hoppas ni också är sprudlande och glada för att ljuset hägrar därborta vid horisonten. Jag såg det i morse när jag gick upp....

kram Skenet