2008-01-07

30:e dagen - Måndag kväll

Nu på kvällen blev jag lite rastlös och ville gå på en promenad- jag fick tom med älsklingen. Vi gick en runda på en halvtimme och det var skönt att bara komma ut- så inte hela kvällen blir framför TV.en eller i hemmet.

I morgon bär det av mot gymet igen då jag kör en liten 5-km tur, lugnt och långsamt- det ser jag fram emot! :)
Har sett att axelsons gymnastiska institut ger elevbehandlingar till reducerade priser...hmm det kankse är dags att ge sig själv en liten belöning iform av en trevlig kroppsbehandling, tex spa-massasge...

Ännu en Ck-dag snart avklarad- var glada och stolta alla kämpar!

Kramar Skenet

30:e dagen Måndag

Å vad härligt! Måndag, grått slask utanför fönstret, nytt år och mitt inne i en pågående kur! Det känns så bra att vara på väg mot målet. Det betyder jättemycket för mig att det verkar vara en del som följer min blogg- ger pepp kommentarer och frågar. Jag blir jätteglad och rörd, inspirerad till att fortsätta! TACK! Hoppas att mitt tjat här på bloggen också kan hjälpa er. För mig hjälper det absolut att läsa om andras "resor" .

Det spelar ingen roll om man skall gå ned vare sig 2 kilo, 10 kilo eller 70 kilo eller vad det nu kan vara. Det är viktigt att man "bara" tar en dag i taget och inte oroar sig för allt annat som kan dyka upp längst vägen- tex att man börjar stressa sig själv.

Att just börja stressa fram resultaten tror jag är jättevanligt att man gör under en viktminskningskur- har märkt utav tendeser att jag själv börjat göra det- men försöker att medvetet dämpa tillbaka den här stressen. Genom att inte springa o pröva gamla kläder- kolla resultat i spegeln. etc.

Viktminskningen FÅR ta den tid den behöver. Det är inget farligt faktum. :) ;( ;) Det går snabbt med CK-kuren men det är ju inget mirakelpulver där man går ned allt på några dagar. Nej, det är rätt många dagar på ren kur som man har framför sig- om man nu skall se den krassa sanningen i vitögat. Men det gör jag och det känns helt okej. För vad är alternativet? Att få sitta i soffan hemma och äta/dricka vad du vill och hur mkt du vill - och vara olycklig!?
- NEJ- då väljer jag att ha många dagar på ren kur framför mig+ att jag når mitt/mina mål! :)

Det känns härligt att det inte bara är viktminskningen i sig som är det enda målet - UTAN just det faktum att detta BEHÖVER jag för att kunna lyckas med den fysiska utmaning som jag ställs inför den 31 maj - STOCKHOLM MARATHON 4,2 MIL!! :)

:) :) :) Jippie vad kul det ska bli och jag skall banne mig ha just "de där shortsen" på mig när jag springer som tidigare jag inte ens fick upp över baken och som halvägs på låren såg ut som cykelbyxor. Nej i maj skall de vara de fladdrande shortsen de är avsedda att vara! :) ;) ;) :) hihihii

Jo, ni som bloggar och också kör kur- eller kombinerad kur- ni får jättegärna skriva adressen till era hemsidor eller bloggar- tycker det är jättekul att läsa!

Nej, nu mot sommaren, målet och köra CK och mot målet! :)
Kram skenet