2009-04-07

53 dagar kvar - dag fylld av aktivitet

Oj vilket tempo det har varit denna dag. Uppstigning kl 5.30 - förberedde dagens springtur och var ute klockade precis start 6.00 och var hemma prick 7.00 sprang så långt jag hann åt ena hållet o sen hem igen - måste ha hållit en jämt tempo ;) Kände mig lättare o starkare - mer kraft i steget härligt - solen var som en stor glödande sol och vårmorgonen kunde inte varit vackrare...

Sedan var det bara snabb dusch o iväg till skolan. Köpte två ramlösa att ha under dagen för att fylla magen med - jag tog min första påse vid 12.00 tiden då det var lunch. Har slutat att få förfrågningar - men börjar få lite granskande "blickar" vilket jag tar som en framgång i viktminskningsaspekt. Min lunchsoppa vart tyvärr äckel-ljummen men det var bara att få ned.
Åkte från skolan vid 17.00 tiden o satte mig direkt ned för att förbereda morgondagens uppgifter o blev klar vid halv 21.30 tiden. Har legat på spikmatten några minuter o snart är det dags att sova.

I morgon är det en liknande dag som väntar med skillnad från att vi ska kuta på kvällen - får sällskap från två kursare - hoppas på lika fint väder som det varit denna dag. Fick bara mina utomhusandetag i morse - annars har jag suttit inne i grupprum hela dagen... ja ja snart är det påskdagar o lite ledighet som nalkas fre-mån :) :) :)

Det bra m stressiga dagar är att ännu en dag är till ända och lyckad :) = en dag närmare målet :) :)
kram o kraft o beslutsamhet skenet (lite matt men vid gott mod)