2008-10-08

Onsdag-

Idag skall bli en bra dag. Tänka positivt. Följa uppsatta mål. Inte analysera så mkt. Bara köra. Inte ägna uppmärksamhet åt tankar som inte gynnar det uppsatta målet.

I morgon skall jag åka in till city och gå på en utbildningsmässa, träffa studievägledare och fråga hur jag kan bygga på min utb. på ett smart sätt - för att komma vidare... skönt att det händer något - förhoppningsvis. Att inte tillvaron är som en enda lång startsträcka. En väntan.

Idag blir det däremot en jobbintervju. Tror jag svarade fel på en fråga igår som rektorn ställde till mig; frågade vad jag gillade att göra (konstnärligt arbete) och jag svarade utifrån "mig själv" - vad jag gillar att arbeta med... men hon måste ju ha menat; vad jag gillar att arbeta konstnärligt med i klassrumssammanhang... som bildlärare alltså... inte som " privatperson ".... ajajaj - pinsamt kan jag känna... men vad tusan, kunde rektorn inte förtydligat sin frågeställning? Jag svarar ju helt annorlunda hur jag jobbar som bildpedagog - än hur jag arbetar för egen del...

Ja ja... gjort är gjort man lär sig alltid nya grejer på intervjuer... säkert idag liksaså...

Ta tag i dagen. KRam Skenet