2008-10-28

1 dag kvar!!

Jahapp...en dag kvar o idag har jag alltså blivit "vuxen"- känns bara bra kan jag säga! ;) :) Tack för era fina o snälla, gulliga kommentarer.

Än har jag inte ätit ngn tårta - tror inte att det blir ngn för min del idag heller - är inte ett dugg sugen - så måste man äta det då?

Ikväll kan det dock bli tal om grillad lax o räkor/kräftor + lite bubbel - lite "måste man ju få fuska" när man nu fyller 30! :) ;) :)

Firade "dagen" med att ge mig ut o kuta 15 km -rundan. Vinden och regnet var inte nådiga mot mig och det levde om som fan uppe på västerbron med pinande vindar och vattenmassor som slog upp mot benen från marken och från bilarna...kände mig som en blöt katt som höll på att bli bortspolad och bortblåst. Väldigt angenämt och flärdfullt. Men jag lyssnade på hårdrock (!?!) i MP3:spelaren och tänkte att jag tänker fasen inte ge mig - jag skall runt oavsett väderlek. Så musikens agressioner + min egen - drev mig över lättjan och plötsligt (när jag nästan var hemma) lättade trycket över himmlen samtidigt som Vivaldis lugna musikstycken spelades upp i lurarna...svepande o böljande...flytande...
Sedan när jag kom hem o lyssnade av tel svararen så hade Älsklingens Chef ringt o sjungit på telefonsvararen med tjusig mansstämma - ja vad härligt med en sådan spontan chef tycker jag! :)
Älsklingen själv är inte sämre då han varit sååå gullig mot mig o skämmer bort mig hela tiden med fina lyxiga skor/parfym o kommit hem med champange/räkor/lax etc etc(!!)...herregud vad jag har det bra egentligen...

...men man är ju snabbt tillbaka i verkligheten då man sitter o söker jobb efter jobb och ytterligare jobb- åååå vad jag längtar till Februari då skolan (ev börjar) OM jag kommer in.... :) :) :) hoppas hoppas hoppas...

Nej nu måste jag nog sätta igång o städa - både lägenheten och piffa till mig själv så man ser representativ ut när det kommer över lite folk ikväll - men det blir väldigt lugnt för i morgon drar ju syrran o jag iväg o skall lyssna på Uffepuffe! Ska bli superkul o mysigt o ha en riktig systerdag/kväll/dygn borta och se lite nya miljöer! :) :)

Stor kram o jag skriver sen när jag kommer hem o ger recentionerna ;)
Kämpa på nu mot målet - det är alltid lika kul att springa över målsnöret o veta att - fasiken vad jag har gjort det här bra och vad innerligt jag har kämpat!!! - men det vet jag ju att NI GÖR!!!!Så You GO GIRLS!!!

:)