2008-05-29

2 dagar kvar!!!

Ojojojoj vad roligt det skall bli! Håller som bäst på att tvättar - sedan blir det en promenad idag runt årstaviken m syrran - hon går ockå på CK och har gått ned otroliga 5,5 kg på två dagar! Wow säger jag bara om det där pulvret! :)
Hon skall köra tre veckors ren kur och sedan köra på GI kost - typ sallad+protein och undvika kolhydrater så mkt som möjligt -

Träffade mina vänner igår och jag fick såååå fina ord från dom att jag såg slank och muskulös ut - stark - Att kroppen hade omformats och att det verkligen syntes att jag förberett mig för loppet .... - Ja det var verkligen härliga komplimanger att höra för mig - Blev superglad! :)

Men det har ju inte varit lätt alla gånger - det är ju ofta som jag upplevt att det är "synd om mig" osv... när alla andra sitter där med sina goda brödskivor/pasta/pizza etc och själv sitter man där med sin dietkost - men - just nu idag känner jag att det är jävligt mycket värt det!

- Det handlar nog inte om att "hitta" motivationen - det gäller att bestämma sig! Hur vill du ha det? Det är enbart man själv som påverkar sina val - alltid minnas att alla valen får en konsekvens - man måste fråga sig själv om det är värt att uppnå sina mål - dvs är det tillräckligt "kittlande" - för mig handlar viktnedgång inte (enbart) att bli snyggare/det i sig är inte tillräckligt - jag måste ha en tävling att vara med i - och tävlingen - ja den är om två dagar!

Idag är jag GLAD!! :)