2009-03-16

måndagkväll med massa plugg

Älsklingen hänger tvätt och jag har först varit i skolan hela dagen o sen mest suttit med näsan över böckerna sedan jag kom hem vid 17.00 tiden... ja kommande tenta blir nog inte så rolig... men jag tar en dag i taget här också ... I söndags o måndags har jag inte sprungit ngt men i morgon borde det vara dags igen för att antingen ge sig ut i vårkvällen eller att ta sig till gymet och springa på bandet.
Ck har ju hängt med ganska länge i mitt liv nu känns det som men det som aldrig slutar att upphöra är att det alltid känns som kritiska lägen infinner sig just på/under em-kvällen - ofta vid 18 -19-tiden vaknar monstret.

Räddat mig själv denna afton med att lacka naglarna - då blir man ju nästan lite utav "förlamad" - det tar ju en himla tid om man skall köra underlack/nagellack/nagellack/överlack eller top coat... o sen skall ju respektive lager torka, torka o tooorka.. fast om man gör alla lager - så blir det ju desto snyggare och desto mer hållbart :)

Jaha... annars har det inte hänt mkt. Har inte kommit iväg på elev/studentklippning eller bio heller... varför blir jag så handlingsförlamad? I morgon efter skolan skall jag träffa en handledare med råd inför kommande praktikperiod som är i Maj månad... då skall vi ut i "näringslivet o praktisera" våra nyvunna kunskaper... men har ingen aning om vart jag skall ta vägen - vilken bransch etc etc... allt det där känns som ett helt nytt kapitel... jag har ju hela mitt liv bara varit inom "skolan" känns det som - först student till 26 års ålder - och sen lärare... jaaa så nu då vid 30 fyllda ska man först ut o testa på ngt nytt... lite spännande men också lite skrämmande...

Jo jag har ju tre nya pocketböcker - dom kan jag ta o läsa o försöka drömma mig bort i- när hungern river till lite då och till... tänk att man t o m drömmer om tonfisk i vatten som en delikatess ;) he he...
Kram alla kämpar - varje dag vi kämpar är en dag av vinst! Det är när det är jobbigt som det "tar" - så kom igen nu - INGET MES!!!
"The winner takes it all! -tänket
God natt till monstret nu!
skenet