2007-12-13

5.e dagen, kväll

Nu är intervjun över och det känns riktigt skönt. Det var kul att åka ut o se nya vyer - men jag vet inte om jag vill ha det där jobbet. Fick det ännu mer bekräftat för mig själv att jag måste byta jobb/inriktning. Det lutar nog åt det hållet. Det är bara en magkänsla. Man vet när det är fel på något sätt- det känns i hela kroppen. Jag har en dröm om att starta något eget! Hmmm.. ja ja nu över från jobb till cambridgeJOBB! :)


Jaha - här sitter jag och dricker mitt uppvärmda vatten- snart är jag uppe i 4,5 liter- där har vi kanske nykeln till varför det har fungerat riktigt bra nu med ren kur i 5 dagar! :) :) :) Uppvärmt vatten går lättare att få i sig än kallt eller rumstempererat. Jag värmer mitt vatten på spisen och dricker det rätt varmt/ljummet. Knäppt nog tycker jag att det är godare än kallt vatten.
Idag har det ännu inte varit jobbigt direkt (obs ännu!!), men jag får ha koll så inte mayan vaknar till liv.

Nu i morgon väntar ju en RIKTIG UTMANING= det bli HELG. Ojojoj men det problemet klarar jag utav i morgon. Det jobbigaste är att se pojkvännen dricka vin/öl och äta gott. Vad ska jag göra då?

Nu måste jag redan idag bygga upp ett bra försvar och taktik, vad blir jag glad av då förutom den där gamla maten o alkoholen?

1) spela favoritmusiken på stereon
2) teckna av pojkvännen (min enda modell som jag har he he...)
3) En bra bok- som fångar in en i en annan värld
4) ...ett varmt bad med massa skum och tända ljus
5) härlig vinterpromenad
6) hälsa på/fika med en god vän
7) skriva och läsa bloggar och leta i forum :)

Kan inte komma på något mer nu men... jag skall fundera nu under kvällen. Det skulle vara roligt att gå till ngt badhus i helgen... Men jag är rädd att jag blir hungrig. Ååååå en härlig bastu skulle inte sitta fel! Jag älskar att bada bastu! (Kankse för att jag e halvfinne he he) SAUNA :)
Syrran bjöd förresten över mig på julaftonsmorgon att komma hem till henne och ta ett riktigt utrensande bastubad - låter ju helt fantasiskt!!!

En annan lista jag måste fundera ut är VILKA belöningar jag skall ha till mig själv under själva viktresan! :) ;) :)

  1. dagen innan nyår skall jag gå och handla ngt litet/billigt klädesplagg, tunika etc.
  2. när jag är klar ett par designerjeans, enkel modell i "rätt tum"
  3. Hudterapeuft (fasiken hur stavas det?) ja ni fattar- ansiktbehandling etc.
  4. Ny bikini till resan (Yes Thailand är bekräftat!!! :) Fast jag vet inte exakt datum feb/mars
  5. Klippning? Jag klipper mig alltid o färgar hos syrrorna (ingen av dem e frisör till yrket)
  6. När jag är klar? Helt klar- ja men ett glas torr champange måste man väl kunna få ta? - -Eller blir det ett kycklingben? He he...


Vad har ni för tips för att klara utav helgen respektive belöningar på viktminskningsvägen?

5:e dagen :) Lucia- å vad fint!

Hej på er CK-girls! Idag kan jag tala om att jag mår mycket bättre. Hoppas att ni också mår bra och känner er glada och vid gott mod! :)
Huvudvärken har släppt men den var inte nådig- kunde knappt stå upp- brukar inte drabbas av sådana attacker eller hur jag nu skall definiera det hela... mysterium eller inte- kan det bero på följande?



- Sockerabstinens? Är ju en sockerråtta vanligtvis...cider/vin/godis/etc.

-Att jag drack 3,5 liter vatten "på en gång" på em? Det var sedan det slog till- vattenchock?

-en början till en förkylning som snabbt gick över?

Vaknade 6.40 och gick up och lyssnade på SVT, luciatåg; å så vackert och stämningsfullt!
Julen är ju verkligen inte bara en matupplevlese- en del undrar förundrat ; "men hur kan du gå på kur under julhelgerna och inte få ta del av all härlig mattradition?"
Ja, jag tycker det blir ju härligt med musik och pynt, nära och kära- sedan får man ju också äta- sina tre cambridge och det är ju bara att ta med julkryddorna och exprimentera med.... ;)
Idag är dagens uppgörelse med mig själv; KLARA UTAV DAGEN TILLS I MORGON- vad som än händer och hur du än känner! Låt inte mayamonstret vakna till liv...

En del av mig fattar nog inte att jag är inne på 5:e dagen! Ja men det är ju underbart, det allra jobbigaste kankse är avklarat redan om man skall tro på dom som är "experter" och kört på länge!? Bland annat min "cambridgeidol" Tina som har gått på ren kur över fyra månader! Wow säger jag bara - här är hennes länk: www.pedrognizta.wordpress.com

Idag är det dessutom jobbintervju- guuuulp! Hjälp!!! Nervöööös!!