2009-04-06

54 dagar kvar STOR SOL

oj vad det är vår därute...nu idag känner jag av monstret desto mer och den skriker o gormar o jag drickor massor av vatten så att den ska dränkas...

Älsklingen vill ut o springa o jag är lite frestad. Jag vill speeda upp tempot på viktnedgången o bara skynda nedåt för jag vill vara färdig NU. Stuntar i en stressad kropp. Men jag vet, man måste ta det lilla lugna. Annars kommer skador och sjukdommar som förkylningar etc etc...kankse psykiska också som maniskhet etc... fast ibland undrar jag inte om man inte emellanåt måste ha en vilja av stål för att klara av att uthärda monstrets värsta attacker... ;)

Hur som helst går det mkt lättare att kura nu när solen lyser in o det blir riktigt varmt i luften när inte vinden blåser i allt för hårt...

En påse kvar + ett stort monster att umgås med denna afton+kväll... :)

Fight on!
kram o kraft skenet

54 dagar kvar och pigg idag efter långpasset

Det är något lite magiskt med de där små grå påsarna. Varför är jag inte trött o utlakad? Nej för CK innehåller väl allt som min kropp behöver. Underbart!

I morse när jag steg upp ur sängen kände jag hur min fysiska kropp blivit lättare och mindre - en mycket angenäm känsla. Men just nu kämpar jag ju på med rätt mkt löpning etc - så ngt skall man väl ha för sin kamp. Ju bättre det går med att få tillbaka formen desto mer börjar jag längta efter marathon. Provade faktiskt en del förra säsongens små kläder och jag kan ju få på mig dom o knäppa igen dom men njaaa det är ju rätt tight men storlekarna e ju rätt små också... men men det börjar närma sig :) :) :)

Bilderna på kylskåpet har åkt upp igen o jag håller tummarna för att ingen "spontant" skulle komma o hälsa på he he ;)
Idag börjar vi ny kurs o det känns riktigt spännande - annars håller jag med om att tiden när man går på kur kan kännas lite långsam o tradig- längtar tills om en månad då det är maj... fast på ett sätt e det skönt att det inte är maj - för på en månad hinner det hända riktigt mycket :)
Nu kämpar vi på (mkt vatten+varm dryck som tee etc hjälper!)
kram skenet