2007-12-12

Shit vilken huvudvärk....

ojojoj.... mitt huvud, det bara slog till! Jag som skulle med på kalas och vara social!? Förstår ingenting?Har legat utslagen på soffan och bara mått skitdåligt - Vad beror huvudvärken på? Känns som om det är "sjukdomshuvudvärk"- sådär som man får innan man skall ha feber etc. Nu känner jag mig jättesvag och varm i hela kroppen/huvudet/pannan. Ååååååå vill inte bli sjuk - hoppas att det är huvudvärk för att kroppen håller på att ställa om sig pga cambridgekuren...
Har druckit drygt 5 liter vatten idag - så vattenbrist borde det ju inte vara...
Känner mig lite vilsen - varför just nu när jag går på kur?
Har någon annan varit sjuk och gått på ren kur i alla fall? Jag skall verkligen kämpa för att hålla ut! jag vill ju fortsätta på ren kur!!!!!
Nej nu blir det till att bädda ned mig i soffan med kuddar och täcke...
Hoppas att det går bra för er andra mina cambridgevänner - mot målet! Puh!
// Kramar en matt Skenet

Trevlig överraskning

Har hört ett trevligt rykte på stan- min pappa har bestämt sig för att bjuda mig och mina syskon på en två veckors semester till Thailand i vår. Datum är inte närmare bestämt men det låter ju onekligen helt UNDERBART! :)
Plötsligt kändes kuren ännu mer rätt och lätt ;)

Nu till dagens utmaningar; jag har köpt födelsedagspresent till pojkvännen och han önskade sig delikatesser (såklart! ;)) Så jag åker in till en saluhall där de har dessa delikatesser och köper olika ostar som är lagrade på alla möjliga sätt och sedan får jag gå och bära en kasse som luktar gamal fosvett - ja vällagrade delikatessostar, det finns väl grejer som doftar bättre? Även några fina marmelader åkte med. ALLT är såklart till honom, inte till mig. Men det känns bara bra. Monstret har inte vaknat till liv (ännu).
Ikväll är vi båda överbjudna till pojkvännens föräldrar- som skall bjuda på tårta och hembakat/kaffe och vin. Hmmmm ...vad blir min ursäkt? Att jag går på kur eller att jag mår illa och inte vill ha. Men då tror de vä att jag har blivit gravid eller ngt sånt ha ha.... (det har jag ju inte blivit och dessutom inte heller planerat..)
Utmaningarna är att stå emot alla frestelser. Om det känns lika bra som det gör just nu kommer det inte vara några problem alls... men det finns ju ingen försäkring att detta tillstånd kan förändra sig... Men då får man väl "bara" tänka på morgonens överensskommelse.

4:e dagen - Ketosen är hääääär!!! Tack Gud och min egen förmåga att fokusera... :)

ÅÅÅÅÅÅ nu vad härligt! Ketosen borde rimligtvis vara uppnådd - Det här tillståndet skall jag aldrig förlora igen ;) ha ha....
Igår var en fasansfull dag - vilket jag tror har framgått- men det kommer att vara en jäkla massa tjat och frustrationer på den här bloggen... känner jag liksom på mig... ;)

Nu är jag glaaad igen och oförskämt pigg och välmående!
Men detta tillstånd lär väl ändras under dagen, men nu skall jag njuta så länge det känns bra och så länge monstret sover därinne... ketosen gör väl honom riktigt snurrig...kan jag tänka! Idag har jag redan gjort upp med mig själv att vad som än händer och sker, hur jag än känner under hela dagen/em och kvällen- så skall jag klara utav kuren ända tills i morgon bitti då jag gör en ny bestämelse/ med mig själv och monstret (som förhoppningsvis sover länge om mornarna och inte vaknat ännu. :) :) ;) Det är nu som jag känner vad som är "rätt och sant"- monstret har bara en massa "maya" i sig...

Nu kommer det då till dagens utmaningar! Min sambo har kommit hem från sin jobbresa vilket är jättehärligt - han hade t o m presenter med sig hem :) En bodyscrub och en brun- utan- sol- spray för kropp/ ansikte...professional...San tropez bla bla... ja ja ja är det en pik eller för att man är vakert vit grå blå genomskinlig i hyn eller??

Idag fyller sambon år och jag smög upp tidigt när han sov och tände ljus och sjöng för honom i sovrummet med kraxig stämma. Men han belv så glad så! :)
Dagens uppdrag blir alltså att fixa en födelsedagspresent vad man nu köper till en 32-årig underbar sambo... hmmm....

ÅÅÅÅÅ en sak till gör mig så underbart glad! Tack "Tina-Gnici" och "Hösäcken" för fina hälsningar och lovord! Vad glad jag blev!! Kul att vi är flera som kämpar tillsammans och finner stöd och humor i varandras resor mot våra mål! Jag följer era bloggar med stor spänning!
Jag skulle gärna vilja länka till era bloggar om det är okej för er- men hur gör man det? Så att det står på högersidan. Jag tror i alla fall att jag fixat att man skall kunna lämna kommentarer nu på sidan utan att för den sakens skull behöva avslöja sin identitet. :)

I morgon är det Lucia, en tradition som är så vacker och mysig! Sedan bär det också iväg till en jobbintervju - till en rektor som lät som Gunde Svan på rösten i telefon... ja ja det blir nog spännande... :)

Har legat och funderat ut en slags plan; även om dagens uppgift är bara att klara utav denna här dagen. Den större planen ser ut som följande; köra cambridge- ren kur- nu fram till över nyår - utan fusk och utan motion. Efter nyår skall jag testa på att springa och känna efter hur hälsenan känns då. Då har jag gått på kur i ca 3 1/2 vecka lite drygt och då borde man fått så pass mycket skydd av ketonkropparna att det inte vore någon fara för att monstret skall leva om allt för mycket. Självklart börjar man ju inte med något långpass på två timmar utan bara någon liten fjuttkilometer. Men som sagt, det där tar jag dååå i januari. Härligt att kunna ställa sig i löparspåret i januari och kankse ha tappat en massa vikt redan...

Lycka till med dagens utmaningar önskar jag alla cambridge-are! Nu fixar vi dygnet den 12 dec- alla som har gått ned säger ju att det är VÄRT DET! Man måste ju testa och se om det är sant - ;) eller hur!?
kramar skenet