2009-03-05

skolan nästa

Nu är det strax tid för att åka till skolan. Har eget arbete idag med min grupp. Vi försöker ta fram en presentation och analys av ett företag o dess kommunikation o sen tar vi fram en broschyr o lite annat presentationsmaterial - jättekul o spännande!:) Det är skönt att känna sig gladare igen. Att i maggropen känna att man e på rätt riktning. Intiutivt. :)

Älsklingen har blivit förkyld och för honom väntar en dag med tee, nässpray och huvudvärk, täcken o filtar. Kurandet har gått super förutom en liten grej som hände igår; vi i vår grupp skulle äta lunch ute o jag fick först panik - hur ska jag ta mig ur detta drama då tänkte jag. När vi kom till lunchrestaurangen så tog jag en tonfisksallad och åt "bara" tonfisk o något litet salladsblad. Lämnade nästan allt ink dressing, ägg etc etc. Tog bara två påsar igår + ca 100 g tonfisk. Känns helt okej i alla fall. Ibland kommer jag nog få ta till en nödlösning sådär men har bestämt mig för att det då ska vara okej - ingen panik för det. Trots allt är det marathon om 87 dagar och om jag bara äter tonfisk (i vattenlag) kommer jag ändå att gå ned i vikt! :)

Idag blir det dock en ck som jag springer o drar i mig på toaletten - tur att man e "student" och inte har plånbok att äta ute varje dag vid "lunchtid".... ;)

Hoppas ni kämparna har det bra! KRam skenet