2007-12-24

Julafton 16:e dagen - Måndag kväll Riktigt bra eller strålande bra!?? :) :)

Till både Tina och Skenet: Ja men är man bra eller är man riktigt strålande bra gällande karaktär!? ;) :)

Det känns så jäkla bra just nu- jag sitter här och är helt otroligt helt upprymd just nu! Har varit hemma hos min far hela dagen och förberett till denna julfest som kommer att äga rum hela kvällen/natten och jag känner med djupet från mitt hjärta att jag inte missar något.

Det jobbigaste, fast det har ändå gått relativt smärtfritt idag; var ju alkoholen. Men det finns inte längre som ett valbart alternativ för mig - jag är lyckligare utan.
Det peppar mig oerhört att det också har gått bra för min idol Tina!
Nu ikväll ska jag bara få i mig en liter vatten till och en CK, kolla på TV, känna mig fin i julklänningen och uppsatt hår- allt är inte bara mat och dryck för att vara en god och fin julafton- jag tänker bara en dag i taget idag - som i morgon - som igår. Det känns som jag kommer att lyckas. Det känns i luften.

:)

kramar till er alla och ha en fortsatt mysig julaftonskväll! // Skenet - som bara strålar av lycka och beslutasamhet ikväll...

16:e dagen Julafton- morgon

Ja, som många andra som kör kur- så vaknar man tidigt! :) Det är becksvart ute och jag har tänt upp med små ljus i hela vardagsrummet. Jättemysigt, fridfullt och fint.
Vaknade redan kl 5.00 och kände mig utvilad och pigg.
Jag känner mig glad, och harmonisk. Det borde inte vara några som helst svårigheter att klara utav dagen och dess frestelser. Kommer antagligen komma hem rätt tidigt från festen och tillbringa kvällen här hemma med älsklingen! Det ska bli jättemysigt. Funderar på att komma iväg på bio nu någon av juldagen/annandagen.
Min julklapp till mig själv; Du har kört på CK nu i 16 dagar och du har påbörjat ditt nya liv med goda vanor och omtanke mot dig själv !

GOD JUL PÅ ER ALLA! Ge er själva en julklapp; var snälla mot Er själva och varandra! :)
Kram Skenet