2008-01-09

32:a dagen, kväll - TUFFT!

En tuff dag under en tuff kur...! :)

Hej på Er mina stöttepelare och Cambridgekompanjonger & Kämpar!

Jag är så förvånad över att det har blivit ett sådant jäkla liv på mitt monster som bor i mitt medvetande. Oj, oj oj...det har inte varit nådigt idag- MEN jag har stått emot!

Ibland undrar jag vart ifrån jag har fått styrkan ifrån- just denna gång jag kurat-!?! Men det kankse beror på att jag ALDRIG klarat utav att hålla den rena kuren så länge och jag har glädjs verkligen åt mina hittills uppnådda resultat.

Idag har jag haft en idiotisk idé i skallen som handlat om att bara" tillåta mig att äta och dricka gott "bara ikväll"... och sedan varje dag under semestern och seeen ta tag i allt när jag kommer hem igen..."

Men som tur är har jag helt andra planer för ikväll och morgondagen -och semestern;
Nej, för jag planerar att åka till gymet i morgon em- efter jobb och vardagsärenden - och springa 5 km- sedan tvättstugan på kvällen o sedan sova några timmar för att sedan ha en sund semester! Gå på kuren och ta en dag i taget.

Det gäller nog inte att känna efter allt för mkt- utan bara köra på - oavsett om jag är hemma eller på en liten semester. Snart är jag ändå hemma igen så att verkligen passa på att njuta av värme och sol- inte att maten och drycken skall sabba allt hittills uppnått...det är väl ändå bara gamla friterade lökringar och pommes frites på menyerna på stranden.... puuh suck...

Nej , nu tänker jag på marathon och på alla hälsovinster- själen och kroppens glädje när man klarar utav sina uppsatta mål! Inget MES nu Skenet! Du kan , DU VILL, och DU SKAAAA!!!
Det är nu det river och det är nu det tar på överflödet som du har på dig! ;) :) ;)

(det fungerar faktiskt att peppa sig själv- om man väljer att LYSSNA på det! ;) )

Sorry för kvällens och bloggens typ mest schitzofrena inlägg... he he...
Kram Skenet

32:a dagen - morgon

God morgon!
tänk om tillvaron alltid kändes lika självklar och enkel som om mornarna!? Det vore härligt! Kort inlägg nu för det är bråttom iväg snart för att hinna med allt som skall hinnas och göras... jag skall i alla fall göra ALLT för att det skall gå bra med kuren därnere. Att bara försöka ta en dag i taget - som jag hittills har gjort och försöka ha i åtanke att lära mig av de gamla misstagen... dvs då jag ätit som en liten gris när det varit semestertider...
Kämpa på nu och drick mkt vatten ! Varje dag är en vinst!!! :) ;) :)
Kram Skenet