2009-05-11

Ansiktbehandling+tonfisksallad+ löpning + 2 ck - å vad underbart! :)

Å vad underbart härligt att ha skrivit sista provet på ett tag - yes! Nu vet jag ju inte ännu hur det har gått ang provresultat så jag kanske inte skall ropa "hej" ännu på ett tag ;) :)

Jaa... helgen spårade ut en liten aning - på fredagen gick jag upp tidigt o sprang på morgonen ca 10 km o sen efter tentan så drack jag vitt vin tillsammans m några kursare på en uteservering och oj vad det slog till ... men det var en härlig dag full av lättsamhet, o vår o utandning i luften ;) :)

Ja sen blev lördagen o söndagen desto lugnare o bättre med löparpass varje dag och idag måndag började jag morgonen med en underbar ansiktsbehandling (elevbehandling) på en hudteurapeut-skola...ekonomiskt o väldigt bra på alla sätt! :)

När älsklingen kom hem vid sjutiden så stack vi ut o sprang 15 km o nu på kvällen har vi ätit egengjord tonfisksallad vilket var supermumsigt! I morgon skall jag försöka köra på helt rent igen men idag orkade jag inte rikgtigt. Det är skönt att få ha lite substans i magen. I min sallad hade jag krispsallad, gurka,lök, en champinjon ;), ca 100 g tonfisk (i vattenlag) o sen pressad citron på - lite kapris och hackad gräslök.. nu sitter jag här o känner mig mätt, trött och belåten...

löpningen känns bara bättre o lättare o lättare vilket är mkt roligt - idag kändes det ett mkt kort tag som om jag nästan flög fram i luftrummet - men lyckan blev kort o snart blev jag andfådd igen ;) underbart är ju kort sjunger ju o säger en del hi hi ;) :)