2009-03-03

eftermiddagslångtristtråk

Ja precis så e det och det e långt kvar innan man får ta dagens sista påse... hmmm egentligen e jag ju inge vidare hungrig utan bara lite uttråkad. Det är skönt att tänka att jag FÅR äta precis vad jag vill - men jag VILL inte. Jag VILL inte för det motverkar mina syften.
Skönt o få komma hem denna mulna em-tisdag o bara tvätta av sig make-upen o ta av sig blingbling örhängen o på med fleecemjukiskläder o raggsockor o bara få "vara" soft o ha slapparkläderna på sig.. det e väl en form av vardagslyx! :)

Älsklingen har sen dag idag o jag skall över till min pappa en sväng o umgås lite...syrran kommer o hämtar mig strax efter fem o jag sitter här o tänker att om jag skall åka dit i myskläder eller om jag skall agera representativ dotter o ta på mig sminket o "skol/jobb-kläder"... hmmmm vilka problemas jag har då he he :)

måla naglarna skulle också behövas, o färga om håret (utväxten) o klippa mig o herregud jag vågar inte ens börja tänka i de där banorna för då brakar oron i mig loss o studentpengen också he he hihihi ;) :)

Mitt bästa tips för idag OM du har det jobbigt med ditt monster o frestelser; ta en varm dusch o gurgla munnen med munsköljmedel o borsta tänderna som en galning - sätt på favoritmusiken på hög volym o rusa fram o tillbaka genom lägenheten... :) jag har på "Pokerface" med Lady Gaga - men det går lika bra med I love Europe med Christer Sjögren (bara man själv får rysningar av musiken så fungerar detta!) hihi ;)

Jo jag har ett litet bra mål tror jag! En slags present till sig själv när man är klar o det är att man kan köpa visa typ av "tävlingsskor" o då måste man vara lätt för det är inte mkt stöd i sulorna - tänk o ha ett par sådana när man springer loppet? Hur coolt som helst skulle det kännas - inte för att jag är ngn snabb superlöpare men bara för den sakens skull att man är så pass lätt att man kan ha ett par tävlingsskor o använda dem i ett långlopp - och inte få ont/skador etc etc... de är så lätta o mjuka skor så de är antagligten mkt bekväma att springa i bara man är tillräckligt stark o lätt att de bär en så att säga...

Ja herregud det var lite ytlighetsdravvel - just nu är det traktordojjerna som gäller men man kan väl få drömma... om att i sommar vara en galsell som springer mot solens blixtrande öga så man bara blir en liten svart siluett som tillslut bara blir till en liten prick - o allt detta i ett par tävlingsskor bort på väg mot horisonten.... I can see this va he he ;) :) ;) :) Jag är nog världens mest underliga marathonlöpare som inte siktar på bättre tider nödvändigtvis - :)

HOppas ni har en bra tisdag - njäää nu lutar det nog åt att jag skall försöka bli lite representativ :)
hej svejs o nu glömmer vi inte att kämpa o fightas :)

Verkliga drömmar...

I natt drömde jag en så stark o tydlig dröm - den var så verklig att jag nästan kunde "ta" på den! Den handlade om att jag träffade min mormor och morfar och en annan sedan länge avliden farbror - som har gått bort. Jag var så glad och tacksam att jag fick möta dom igen och fick svar på lite frågor som jag ställde till dom... poff och så vaknade jag... klockan var strax efter tre och sen var det ju nästan omöjligt att somna om... låg och grubblade som en tok på drömmen, svaren och om jag faktiskt träffade dom eller om det var jag som konstruerade detta i min hjärna...

hmmm... det här med ck är mystiskt flera kategorier... inte bara att man går ned i vikt/omfång med ruskig fart- man får kontakt med sitt inre också! hihi :)

Här e det bråttom bråttom till skolan och igår kväll var det lite jobbigt på kvällen som vanligt men nu kör vi och nu på morgonen känner jag mig som solen själv-förutom att jag e lite seg då pga sömnbrist...

MOnstret o jag gör upp på mornarna - det e lättast för den sover då - he he :)
stor kram till alla fighters...