2008-08-24

Tro och hopp!

Äntligen börjar det i alla fall gå lite lättare med CK igen - nu "vill" jag igen! Inte att jag tvingar mig att vilja... det är en viss skillnad!

Jag funderar på att anmäla mig till Stockholm halvmarathon - som är om 13 dagar - för att ha något att fokusera på - tävlingen är öppen fram till tävlingsdagen och det är just nu ca 8000-9000 löpare som är anmälda. Sträckan är just ett halvt marathon; lite drygt 21 km och banan går runtomkring Stockholms gator och torg.

Kommer nog inte vara i lika bra form som jag var just i våras då helmarathon gick av stapeln - men jag känner att jag behöver fokusera på ngt just nu - jag vill ha en "uppgift" igen...

Funderar på att köra på helt ren kur fram tills dess att tävlingen går av stapeln och springa 21 km i alla fall... ja för det skall ju gå enligt dr Knut Kolle på cambridgekuren... ;) efter tre veckor skall man kunna springa ett marahtonlopp utan att kroppen tar skada - trots att man går på ren kur - och detta är ju "bara" ett halvmarathon!

Vad tycker ni - ska man inte ta chansen!? I undersökande syfte alltså!? ;) :)

Jag kankse skall skriva till Cambridgekurens expert team och fråga först?

När jag sprang helmarathon gick jag ju inte på ren kur de sista tre dagarna... men man kanske skulle testa detta koncept nu inför detta halvmarathon !?

Om jag har en stooor rosa t-shirt där det står "Cambridge är ett mirakel" - kommer ni att hejja på mig då!? ;) :) (ha ha det skulle jag inte våga...tänk om man skulle svimma av eller ngt bara pga lagens jävlighet om allting ...) he he ;) :)

Stor kram skenet

Sorg - söndag

Nu är min älskade mormor på ett mycket bättre ställe -

" saknar dig så mycket och kommer att göra det varje dag tills vi ses igen - i framtiden någon gång på andra sidan! Tills dess kommer du leva kvar hos mig som ett starkt ljus - din godhet och oerhörda omtänkasamhet - gör att ditt minne strålar så starkt kvar här hos alla oss som saknar dig - så innerligt och intensivt - att inte ens orden räcker till.."