2008-02-16

105 dagar kvar...lördag

Har fått en jättefin present av älsklingen: två biobiljetter och sedan en bok med C.M Bellmans epistlar med noter och allt! Så nu är det bara fram med gitarren och studera ackorsanalyser :) plus att Peter Dahl (konstnär) har gjort världens finaste illustrationer! - De utrycksfulla expressiva illustrationerna speglar verkligen musiken .... Härligt!
Jag är inget vidare bra på gitarr men man kan komma rätt långt ändå med bara att kunna en del ackord...trist bara att det inte låter lika bra som när de proffesionella spelar... he he....

Har ont i lårmusklerna-beror nog på de senaste dagarnas träning - återhämtningen tar längre tid när man går på ren kur än om man springer och äter "vanlig" mat. Har känt av en del hungerriv inombords men försöker att ignorera så gott det går. Jag skall faktiskt ändå till gymet idag igen för en liten springtur på löparbandet- är så trött på att det går så sakta! Min kropp verkar ha den segaste förbränning som finns i hela världen typ- så jag måste elda på systemet lite! :)

Försöker tänka positivt och hålla uppe lågan - det blir ju vad man gör det till som sagt... visst ikväll blir det kanske inte det roligaste när alla andra äter o dricker gott- och man själv sitter där med sin vattenkanna- men jag tror ändå i slutändan att det är värt det.... har en stark känsla av det... :)