2008-01-19

Hur har det gått på semestern?

Hej på er igen!
Long time - no see.... eller hur är det man säger?

Jag förstår att ni undrar hur det har gått med kuren och de första dagarna gick det riktigt bra men SEn gick det mindre bra..det gick utför om man säger så... i matväg gick det fint i början då jag bestämde mig för att äta ngt- det blev tonfisk i vattenlag + grönsaker, ingen olja eller vinäger. Men vad som hände var just att jag började dricka rosevin, och då släppte liksom spärrarna. Det har inte varit ngt direkt frossande men visst , lite vin, ost och bröd och casewnötter "ramlade" ned i magen ändå. Det mesta av det jag åt därener var just tonfisk, sallad, tomat,gurka - och det smakade så underbart ljuvligt! :) :)
Vi bodde i en fin liten fiskeby där det helt lugnt och fint. Passade perfekt för oss- vi är inte så mkt för party party- längre... ;)

Så nu är frågan hur skall jag fortsätta att räkna dagarna på ren kur - ska jag börja om? Jag känner ju att jag har samlat på mig vätska och hoppat ur ketonfasen ... hmmm jag tror jag gör såhär- först kör jag rent ni några dagar tills jag känner mig - som innan jag åkte på måtten- sedan när jag "är där" räknar jag från dag 34..35.. osv.

Jag är NERVÖS nu för hur det kommer att kännas att gå igenom de första kritiska dagarna IGEN nu! Hjälp, men jag känner mig motiverad och helt ärligt; visst det har varit kul att äta och dricka, men jag VILL inte tillbaka till min gamla livsstil då jag åt och DRACK typ dagligen... ja ni som har följt mig blogg vet ju vad jag pratar om. Jag vill fortsätta gå nd i vikt och bli slank till marathon och 30-årsdagen...

Roligt var att se semesterkorten dock (dig. kamera) - jag tänkte, vad jag ser slankare ut mot tidigare! Wow liksom- jag ser ju förändringar- även fast jag har kilon kvar att ta av :) :)
Hur som helst, jag har kört period 1 och det gick fin fint, blev en semesterpaus, och nu är det period två!
När jag kommer hem ser jag att jag har fått min marathon-tröja från STHLM Marathon- i stl medium och den skall på- och vara lagom- vänta bara! :)

Kommer dock att ta det lugnt med löpträningen i ca 1 vecka- för att komma in i ketonfas igen- men sen är det "bara" att köra igen!
Vi sprang en runda därenere- sambon och jag- och när man vad laddad med burktonfisk och grönsaker gick det finfint att springa- jag kände mig så mkt lättare och jag fick vänta in sambon- inte tvärtom- som det brukar vara... hihihi... så jag känner mig motiverad och taggad till tänderna! Fast jag VET att jag kommer att vara hungrig och JAG VET att det kommer att kännas svårt- men JAG VET att det GÅR ÖVER!
Jag kommer att skriva mer om just semestern i kommande inlägg...ja ni vet ju hur rastlös jag blir och hur ofta jag uppdaterar i bloggen under kuren.... he he...
Hoppas det har gått bra för ER!!! Nu skall jag surfa runt och inspireras!
Kram Skenet