2008-01-06

29:e dagen söndag-kväll

Burr vad kallt det är plus att jag har en del träningsvärk i armarna... annars mår jag prima! :) Funderar på ett varmt skumbad... det kan nog hjälpa mig o mina små besvär :)
Idag har jag umgåtts med syster och vi har varit runt lite överallt men ändå inte gjort ngt speciellt. Älsklingen står ute i köket och lagar taccos till honom.

Åååå vad jag längtar tills våren kommer- nu är man så trött på mörkret och kylan-- ändå är det låååångt kvar innan vårfåglarna börjar att kvittra om mornarna...det är väl bland de härligaste vårtecknen? :) Förutom solen, värmen och alla växterna då..... mmmmm
Själv tog jag lite brun-utan-sol-spray i ansiktet för att bättra på vårkänslan ;) :) men jag vet inte om det fungerar... he he...det känns lika kallt och vintrigt för det.... :) ;)

Nej nu blir det måååånga TV-kvällar i soffan, med täcken, filtar, böcker, filmer kan jag se framför mig.... för vad kan man annars göra istället då?
Träna?
Promenader?
Umgås med vänner?
Städa?
Utställningar?
Bio?
Fika på cafè? (tee eller vatten/kaffe)
Shopping? (inte så roligt men det kankse blir i framtiden? :) )
Gå en kurs

det skall jag kolla upp! Det vore ju roligt att lära sig ngt nytt! Kankse att sy? Tidigare ville jag gärna gå en mat- och vin kurs men jag vet ju att det är inte ngt vidrare lämpligt just nu.. ha ha... det vore ngt att anmäla sig till en sådan kurs och inte kunna smaka av etc... ;) Säkert en kursdeltagare de kommer att minnas i sådana fall!

ja, i morgon är det vardag igen- det är skönt tycker jag! När jag går på kur så tycker jag nästan bättre om vardagarna- är det inte konstigt?
Hoppas att ni har en jättehärlig avkopplande söndagskväll!
Kram Skenet

29:e dagen Söndag

Igår kväll var det sååå trevligt- vi hade över lite folk hemma (släkt) och kvällen gick så rasande fort. Då fick jag höra de första kommentarerna; -Vad smal du har blivit!

Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga... Har jag? sa jag, som om jag blev lite förvånad.

Varför sa jag så egentligen?
Visst jag har ju märkt att kläder har blivit större men jag känner mig ju inte smalare för det.... hmmm det kankse låter lite flummigt... Har ju fortfarande inte vägt mig så jag vet inte hur mycket jag har tappat... Kankse borde ta och väga mig i veckan i alla fall- så jag får lite koll...

Har ju ingen våg här hemma så jag får vänta tills jag befinner mig på ett ställe som har en våg.

Igår var jag på gymet en sväng igen och sprang 5 km- i lugnt tempo. Det känns bra i kroppen. :)
Härligt härligt!! Är så glad och tacksam att inte kroppen säger ifrån :)
Nu ska jag gå ut och börja med dagens vattenintag....
Hoppas att det går bra för er andra som kurar- vi håller fokus mot mål! och - ta bara en dag i taget- idag är målet endast att klara utav denna dag och göra det bästa möjliga utav den och dess val!
Kram skenet