2009-05-17

13 dagar kvar söndag- BLaj blaj om allt o ingenting

Å vad jag blir glad att älsklingen är hemma igen - idag är det sol o varmt igen vilket är heeeelt heeeelt underbart!!!

Min fina älskling hade köpt med sig en jättefin ansiktscreme från Biotherm till mig med extra fukt då jag har otroligt torr hy ch den känns som en riktig fuktbomb :)

..sen hade han ocskå köpt med sig "finsk" senap, laktrits,choklad och rispiråger och gröna ärtor (som fortfarande är i sina skal) och efterugnsbröd... ååå det vattnas ju i munnen när man ser allt gottigott hihi men det gäller ju att hålla sig kort gentemot frestelserna... det gäller att hålla huvudet högt... helst så högt att man inte längre ser dom ;)

Nej det går ingen nöd på mig - det är lättare o tänka att jag får ju ta av allt hur mkt jag vill - för om man ser allt som otillgängligt o tabubelagt - har det ju en tendens att bli så mkt mer laddat o lcokande än vad det faktiskt är....


Jag är sällan nuför tiden sugen på choklad o söta saker - däremot ääälskar jag goda vällagrade ostar, oliver, skagenröra ...kraäftor o sparris och ett färskt gott bröd...gärna från lokala lilla bageriet.. o ett härligt vin till det... ... nej nu får jag sluta drömma matdrömmar o gå ut o sitta i solen med min fina glada älskling!