2008-10-15

Vilken tjej!


Jenny Jansson, Kattisavans IIF satte grabbarna på svåra prov i Umemaran Foto: Leif Stening




Kolla så här ska det se ut när vi springer visst!?! :) Bilden är hämtad från www.marathon.se

Inspirerande - eller hur!?! :)

Kram Skenet

Dag 3 av totalt 16 :) :) :) Hihihihihihiiiii

Hihihihihii

Nu börjar jag allt känna hur det lilla leendet börjar sprida sig i ansiktet! hihihihi hihihihi känner jag igen det?
Känner jag igen en liten illaluktande ketonlukt i munnen??? ;) :) :) hihihiiiii

Herregud - nej jag är INTE full... ha ha... nej nej nej- jag är ju bara sååå oförskämt glad och lycklig denna morgonstund. Här har jag nu haft värsta stora majbrasan... eller kanske en riktigt härlig höstbrasa - där jag kastat in all skit och bråte/monster och annat härligt... he he...

Så jag står här o känner utav värmeenergin från "brasan" och dricker varmt vatten och känner bara att ...fan vad härligt det brinner i mig av engagemang och lust att genomföra den här grejen!

Tack för alla positiva kommentarer och kloka ord som ni har gett mig alla KÄMPARNA! Visst är ni så härliga och ni skulle bara förstå hur mycket torra vedpinnar ni bidrar med som ni kastar in i brasan så den brinner! Jättekul att höra att det går sååå bra för många och vilken styrka det blir/inspiration - ringar på vattnet!


Idag kommer älsklingen hem från jobbresan och sen skall jag ut o gå med syrran -
Förbereda mig på intervjun i morgonkväll och fortsätta leta jogg/utbildningar... Om precis två veckor - alltså onsdagen om två veckor - kommer syrran o jag vara på väg på vår lilla weekend/ eller utflykt är nog ett bättre ord och det 30 åriga livet skall börjas på ett så bra/lustfyllt sätt som möjligt! Ska bli suuuperkul - vi kommer ju hem redan dagen efter och sedan ca 2 dagar senare börjar preparing för Marathon 2009!!!! Jippie jippie jippie!!

Åååå vad jag är glad! Hoppas ni är det också - men jag kan inte föreställa mig annat - så bra som NI e!!!!! :) ;) :) Hejja oss!!!
Stor kram Skenet