2009-04-18

42 dagar kvar - långpass kallt brrrr

Idag blåste det på västerbron då jag sprang veckans långpass på ca 25 km höll på o tragglade i 2h och 20 minuter. Det var helt underbart att få komma hem o ta en varm lång dusch. Idag tänker jag köpa sparris och koka - när jag kör mina långpass känner jag att jag behöver lite mer än bara ck och nu tror jag dessutom att jag kommer hinna komma i form till marathondagen. :)

Fast inte lika fin form som "riktiga elitmarathonlöpare" är såklart googlade på en del duktiga tex Anna Rahm och OJ vad tunna de är - men om man springer 20 mil -i veckan så blir man väl sådär skinnypinny - hur som helst är elitlöpare så beundransvärda - att de orkar träna såååå mkt och alltid alltid leva perfekt med kosten o så... nu ska jag sluta tjata och istället gå o ta en CK (dagens första!) :) jippie vad det ska bli smakskens!

Ha en fin dag och tack Wroncan för dina stöttande ord o råd - det är mkt bättre att springa förbi restaurangerna än att äta upp dem!

Nu kämpar vi på tappert och jo igår fick jag ett så fint råd i skolan; Den som har ett tydligt mål fattar klokare beslut

Jag tror det stämmer! :) kram o kraft skenet