2008-01-03

26:e dagen - Kväll- joggingens biverkningar vid ren kur!? :)

Hej på er igen CK-kämparna!
Än så länge känns det faktiskt helt okej i kroppen- det har känts precis som vanligt!? Men klockan är ju än så länge "bara nio på kvällen". Jag brukar gå och lägga mig runt halv tolv. Men jag är inte "hungrig" - än så länge i alla fall- och det är jag oerhört tacksam för. Tvärtom har jag nästan kännt mig lite uppsväld- vilket kankse är naturligt om man häller i sig 6,5 liter vatten ;) :)

Men jag vågar inte tro att jag kommer att gå igenom det här helt smärtfritt... vi får se hur sömnen kommer att vara under natten- kommer jag att sova oroligt och vakna upp under natten, ha problem med att somna in, eller vakna upp och vara väldigt hungrig... så än så länge kan jag inte säga att "det är över".
Men jag SKA klara utav det - även om jag inte skulle få en blund på hela natten. :) Men just nu känner jag mig faktiskt trött och ser fram emot att få gå och lägga mig... kroppen känns härligt slö- ja som den brukar göra om man har anstängt sig fysiskt. Det enda som jag har märkt är att jag fryser lite mer än vanligt och att händerna är kalla som istappar... men det kan jag väl stå ut med... :)

OM det nu inte skulle bli några allvarligare biverkningar att motionera - än vaf jag hittills lyckas erfara- så är det ju bara att fortsätta med kankse 2-3 lätta pass per vecka? Men men ... det svaret har jag antagligen först på Lördag- jag är lite orolig för att jag skall bli extra hungrig i morgon- att hungern kommer först då...??? Ja, ja den som lever får se....

Har precis kollat på det där programmet igen; Tre stora brudar och en liten klänning- och det är ju såååå motiverande- till att byta upp sig till en mer hälsosam livsstil. :)
Hoppas att ni har haft en bra kväll!

Kram och god natt- en glad och än så länge lättad Skenet

26:e dagen- tidig kväll (torsdag)

- Åååååå hoppas att jag nu INTE har gjort något DUMT!!!

- Nej jag har inte ätit något förutom ck. MEN jag skulle ju iväg till gymet en sväng och sagt och gjort- jag gav mig av. Det kändes härligt och roligt att "hitta på något"-byta miljö.

Så jag byter om - går upp på löpbandet och börjar gå min promenad. Sedan har jag ju min MP3-spelare med mig med en massa superbra musik och när jag lyssnar på den får jag sådan uppåtkick och energi... så jag tänker, men jag kan ju bara TESTA att springa en liten bit- hur det känns i kroppen och hälsenan. SÅ jag testar- och OJ vad LÄTT det gick!??!! Mot tidigare- det kändes som om jag var en tändsticka - typ kankse inte rikgtigt ha ha men vilken skillnad! ;) :)

Så vad händer? Jag kan inte bärga mig o stå emot- jag joggar försiktigt på och det känns som om det flyter- det ser mkt smidigare ut också- även fast det fortfarande skumpar;) :)- men det ser / och känns mycket smidigare- så rätt var det är är jag uppe i 5 km... men då säger förnuftet ifrån- det känns fortfarande jättelätt för att vara mig och min kropp- men då lägger jag av- för jag har inga planer på att bryta kuren för att jag blir panikhungrig och snurrig i huvudet ikväll....
Efter jag duschat o så får jag lite ångest- tänk om jag blir hungrig- tänk om det blir för stor ansträningning för kroppen-- iiihhhhh...

Nu kankse ni tycker att jag verkar hysterisk som får ångest av att jag har sprungit en liten bit men det var så roligt och jag ville ju bara testa- för att konstatera att det nog kommer att fungera till marathon - dvs tappa i vikt och sedan börja springa igen- ååååvilken löparglädje det kommer att bli!!! :) :) :)

Hur skall jag ta mig ur den här situationen ikväll då utan att det kommer kännas att jag kommer att dö av hunger och matthet?
Jag planerar på att få i mig totalt 6,5 liter varmt vatten idag- har redan kommit upp i 5 :) ;)
- det borde ju mildra det hela...
Hmmmmm får se det här som ett expriment- för jag SKA- jag KAN och VILL klara utav att hålla mig till kuren även fast jag fick ett dumt infall där på gymet...

Lita på att jag kommer att skriva ikväll för att berätta hur det känns i kroppen/psyket...etc
Vad kul att första dagen har gått bra för Majblomman! Hejja Hejja - du är minst halvvägs till Ketonfas nu redan! BRA!!! Det här kommer att gå superbra för oss alla kämpar! Vi tror på oss själva och vår förmåga så går det bra!
Kram och PEPP till oss!
SKenet

26:e dagen torsdag, morgon

Mornarna- ja det är verkligen min favorit under dagen! Man vaknar upp och är glad, på topp, pigg och utvilad- och full av energi för att ta sig an dagens utmaningar! :) Nu när jag går på kuren är det så himla härligt med mornarna- då mår jag absolut som bäst!

Får se om det blir ngt gymbesök idag och "gång på löpbandet"....
Ha en härlig dag!
Kram Skenet