2008-01-21

Frustrationer... :(

Ååååååå jag har glömt hur "jobbigt" det kan vara att gå på kur- för jag är verkligen sugen på både mat och vin just nu, fryser gör jag också och det känns bara mörkt deppigt och kallt här hemma... Det ÄR jobbigt och helst skulle jag bara vilja sitta insvept en varm filt, framför en brasa med rödvin och ...goda grejer... ja jag skall inte ens skriva vad det skulle kunna vara ha ha....

Har ni aldrig några deppar eller är ni inne i flow-perioder? Majblomman och Jenny- Ni är så DUKTIGA!Själv känns det som jag är i en svacka just nu denna kväll... Jag ´hoppas att den starka rena viljan kommer att komma tillbaka igen. Just nu känns det bara motigt och tungt...

Ja men nu skall man väl tänka att man vill ha ett större och mer omfångsrikt liv som inte är styrt av mat och vin-lustar... go away krokodilhjärnan.... hihi ;) :) ;)

tänk vad skönt det måste kännas när man är färdig och klar med kuren... nej för tusan, det blir vad man gör det till. Nu skall jag gå in på www.cambridgekuren.se och kolla på dom hjältar som verkligen har lyckats- det är ju helt galet vilka fina resultat- och visst skall även vi vara en av dom en solig vårdag/sommardag!?

Nej nu är det bara att ta tag i sin krisplan igen-
1) bra musik- up tempo
2) varm dusch/varmt bad
3)yogi tee'
4)tända ljus bädda ned sig i alla täcken o kuddar/filtar
5)världens mest spännande bok att läsa- som man bara måste veta hur det skall gå... ;) :)
6) www.marathon.se och gå vidare på sthlm marathon...

Tjejer! Var lyckliga över att ni är i ketonfas- själv lääängtar jag som attans efter denna---

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för din peppning Skenet, det var behövligt. Jag är definitivt INTE avundsjuk på dig....men du klarar det tjejen! Snaaaaart är du i ketos igen och då kommer det att flyta på som förut. Visst är det jobbigt för oss andra med, tro mig att efter 3½ mån på ren kur att man går i alla möjliga faser, ibland flera om dagen. Kul att du är tillbaka igen och ja, jag ska snaaart ta ditt råd och unna mig något. Du klarar det, tro inget annat om dig själv, du är jätteduktig och du är stark!

Peppiskramar
BQ

Anonym sa...

Hej!

Jag vet faktiskt inte hur jag gör. Antingen så har jag inga svackor än eller så slår jag bara bort alla tankar och sug så fort de dyker upp.
Man kan ju tänka som så att CK fungerar ju verkligen och om man bara håller sig till kuren så går man garanterat ner i vikt. Det kan ju inte bli enklare. Om man fuskar så är ju allt förjäves.
Du fixar det här. No sweat!

/ Jenny

Anonym sa...

Hej Skenet, bra jobbat! Det var trevlig läsning på din blogg. Nu har jag aldrig provat en pulverdiet, jag gick en annan väg.

Men det är lite spännande med långlopp, nu har jag aldrig kravlat mig fram så långt som du sprungit. Men jag hoppas du bloggar din väg genom årets mara. Givetvis tror jag du landar gott och väl under 4 timmar. Fattas annat :)

Ha det gott och vi kanske ses längre fram i bloggandet!

Anonym sa...

Hej!

Snacka om att jag fick äta upp det jag skrev igår!
Hade en riktigt ruskig skitdag och jag kände att jag var på gränsen till sammanbrott och när jag gick upp för trapporna hade jag redan bestämt mig för att kolla vad vi hade hemma som jag kunde stoppa i mig. Lotten föll på en gammal ost som jag hyvlade en skiva av och åt. Det var inte speciellt gott men det räckte och hade jag inte ätit den där skivan så vet jag inte vad jag hade gjort.
Nåja.. idag känns allt bra igen och jag har nya krafter.
Jag måste klara det här. Jag KOMMER klara det här!

/ Jenny

skenet sa...

Hej på Er kämparglödskompanjoner! Vad roligt det är att få läsa så fina inlägg från Er! Tack, tack!! :)

BQ: Vad tapper du är som kämpat på så länge med kuren! Ja jag kan tänka mig att det går upp och ned i psyket 120 km/h ;) :) Själv accelererar jag upp i tempo känns det som...

Den ena dagen är inte den andra lik- men jag är ävertygad om att det mesta är psyktiskt- ju mer motiverad man är- desto lättare är det! :) Plus att vi får inte glömma att vi får världens finaste belöning- vi uppfyller våra drömmar - Så varför inte bara Le Stort! En stor kämparkram till dig!

Jenny: Ja men jag vet, ena stunden kan det kännas "hur lugnt som helst" medans i nästa stund fundera på hur den där gamla osten smakar..., vi är ju trots allt mänskliga men ofast är det ju inte "värt det". Tur att CK smakar så underbart gott- annars hade det varit så mkt svårare- tycker jag... nu kämpar vi på tillsammans! :) Kämparkram till dig!Du är stark som tusan!!

Hej Bad gear!
Tack för din kommentar- och jag såg att du skrivit om mig i din blogg! :) Vilket jobb du själv har gjort! Superstrongt jobbat och inspirerande! Klart du skall springa/delta i ett långlopp- det finns inget roligare- marathon är bara en hjord under de första 2,1 milen- sedan luckras hjorden upp och den sista 21 km är riktigt mysiga med lagom mkt folk...
Under 4 h vore en dröm men det är inte det viktigaste detta år- för målet är -23 kilo lättare kropp- men det kankse möjliggör en snabbare tid...!?! :) Den som lever får se :)