2007-12-27

19.e dagen Torsdag

Har sovit bra nu i ca 9 h. Det behövde kroppen kan jag konstatera! Idag vet jag inte vad som står på agendan men det kankse blir en liten promenad i alla fall. Idag ser det ut att bli fint väder- himlen är rätt klar! Hoppas på det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Gumman!
Unna dig själv ett Provpass Yoga i 30 graders värme - Det är du väl värd?!
Själv ska jag på 55 minuters ryggmassage i morron....Har ju så stela muskler med en massa knutor och ont - Bränner vid skulderbladen och i nacken....Stretchar ju flera gånger om dagen och det har blivit lite bättre, men inte bra.....
Ska till konsulenten i dag, men tror inte jag vill väga mig förren den 8 januari som är en tisdag (borde vara) eftersom det är tisdagar som jag väger mig på i normala fall....
Är trött och allmänt nere just nu och sover dåligt.....
Kram

skenet sa...

Hej Tinagumman!! Vad söt du är- yogan låter ju hur spännande som helst men jag är så orolig att jag ska bli hungrig. Det där med massage kankse är ett bättre alternativ? Jag känner också att kroppen är lite på spänn pga den inte får så mkt mat/socker som den fått tidigare.

Jag tycker att du resonerar riktigt när du tänker att du skall väga dig på din ordinarie vägningsdag. Bryt inte dina fina inarbetade rutiner... det skapar nog bara kaosartade tankar. Jag tror på fasta rutiner! Jag kan märka hur oroligt det blir inne i skallen om inte jag har tillfälle att kunna ta mina påsar vid de rätta tidpunkterna.
Jag har skrivit lite mer till dig i din blogg... :)
Kram på dig och pepp pepp!!